KEK-u ndan 100 mijë euro si ndihmë Shqipërisë

Prishtinë | 27 Nën 2019 | 13:10 | Nga Ekonomia Online

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka ndarë 100 mijë euro për t’i dalë në ndihmë Republikës së Shqipërisë pas tragjedisë që ndodhi ditën e martë si pasojë e tërmeteve.

Dje, KEK-u ka dërguar një ekip të specializuar për intervenime emergjente në Shqipëri.

Këtë e ka bërë të ditur nëpërmes një komunikate, Korporata Energjetike e Kosovës, ku kanë shkruar:

“KEK-u ndan 100 mijë euro si ndihmë Shqipërisë

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka ndarë 100 mijë euro për t’i dalë në ndihmë Republikës së Shqipërisë pas tragjedisë që ndodhi ditën e martë si pasojë e termeteve.

Me kërkesë të Drejtorit Menaxhues të KEK-ut, Njazi Thaçi dhe me aprovim të Bordit të Drejtorëve, kjo shumë është dedikuar për Qeverin e Republikës së Shqipërisë për të ndihmuar familjet që pësuan nga kjo tragjedi.

Korporata Energjetikë e Kosovë të martën gjithashtu ka derguar edhe ekipën e specializuar për intervenime emergjente (kërkim-shpëtim) të cilët po i dalin në ndihmë autoriteteve shqiptarë për nxjerrjen e viktimave nga gërmadhat e krijuara pas termetit.

Drejtori Menaxhues i KEK, Njazi Thaçi ka thënë së kjo është me e pakta që mund të bëjmë si korporatë për t’u solidarizuar dhe për të ofruar përkrahjen për qytetarët që pësuan nga kjo tragjedi.

Ai ka bërë të ditur së vendimi për të ndarë 100 mijë euro është marrë më përkrahjën e gjithë menaxhmentit dhe të Bordit të Drejtorëve të KEK-ut.

Me respekt,

Departamenti për Marrëdhënie me Publikun dhe Komunitete

KORPORATA ENERGJETIKE E KOVOVËS”

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme