Këmbësoret e goditura në Prishtinë, janë mbi të 40-at

Prishtinë | 16 Kor 2016 | 23:13 | Nga

Sonte një veturë ka goditur dy gra, këmbësore, të cilat kanë marrë lëndime por janë jashtë rrezikut për jetë.

Me gjithë raportimet e medieve që ato ishin nëna dhe vajza e saj e vogël, kjo nuk qëndron.

Njëra është e lindur në vitin 1971 dhe tjetra në vitin 1972, njëra është nga Prishtina e tjetra nga Vushtrriu.

Aksidenti ka ndodhur në rrugën “Muharrem Fejza” të kryeqytetit, ku ekipet mjekësore kanë dal menjëherë në vendi e ngjarjes

Të ngjashme