Kështu e festuan Vitin e Ri minatorët e Trepçës

Prishtinë | 01 Jan 2020 | 08:49 | Nga Ekonomia Online

Disa nga minatorët dhe strukturat udhëheqëse të kësaj ndërmarrje e pritën së bashku Vitin e Ri në minierën e Stantërgut. 

Kryesuesi i bordit të “Trepçës”, Ardian Syla, ka bërë të ditur se disa nga minatorët dhe strukturat udhëheqëse të kësaj ndërmarrje e pritën së bashku Vitin e Ri në minierën e Stantërgut.

“Bashkë me anëtarët e Bordit, Kryeshefin Ekzekutiv, Drejtorin e Njësisë për Ndërmarrje Publike, Sindikatën e Trepçës, ndërrimin e motmotëve e kaluam në minierën e Stantërgut me punëtorët e ndërrimit të tretë të cilët edhe në këto momente janë në vendet e tyre të punës të domosdoshme për funksionimin e minierës. Me Fat!”, ka shkruar Syla në Facebook.

Të ngjashme