Këto vende mbesin sot pa rrymë

Prishtinë | 25 Tet 2016 | 09:03 | Nga

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së sotme do të ketë ndërprerje të planifikuar në disa vende, për shkak të punëve të planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit elektrik nëpër distrikte.

Njoftimi i KEDS-it:

Prishtinë

1. Më 25.10.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Nr.14 Arbëria – Sarajeva I-Krasniqi (12000008) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Arbëria (një pjesë) dhe Ambasada Gjermane

2.Më 25.10.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

 Dalja 10 kV J5 Bardhoshë (13000001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhosh (një pjesë) Trudë, Milevcë, Bërnicë e Epërme, Siqevë, Sharban (një pjesë).

3.Më 25.10.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Sillosi ( 14000006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra, Letanci, Sillosi, Brecalitë, rr. Iir Konushefci, rr. Hyzri Talla.

Dalja 10 kV Letanci (14000012) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi, Pakashtica.

Dalja 10 kV Llausha (14000013) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja III, Lagja “Tjegullore e Vjetër”, Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Klladernica, Turiqeci, Kopiliqi i Ulët, Açareva, Buroja, Vojniku dhe Izbica.

4.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet:

Dalja 10 kV Keqekolla – Hajkobilla (14016004) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Hajkobillë, Marevc, Prapashticë, Dabishevc, Mutivodë, Gllogovicë.

5. Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (15018003) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: banesat e Hekurudhës, ndërtesat e reja, pjesa mbrapa Policisë, rr. Fehmi Lladrovci (një pjese), rr. Pajazit Islami (një pjesë).

6.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lum i madhë (15019006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë.

7. Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenasi 2 ( 16021002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Dalja 10 kV Orllati (16021005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterku, Llukovci.

8.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Komorani (16023007) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Komorani me lagjet (Koperativa, lagjja re, Qendra, Shkolla, Cakit, Vilakët, Berishët, Mulakët, Ibriqet, Zogat, Bashota, Zabeli i Lartë, Mulliri, Ujësjellësi Rajonal, Ibriqet e reja, Bajram Thaqi Vukovc, (Bes-Company”), fshati Llapushnik Qerkin Gashi,”Sharri “Afrim A.Hyseni”.

9.Më 25.10.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J41 Matiqani (19000041) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Mati 1, 2, 3 dhe 4, Zllatari, TS Rezervoari 4.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

10.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Batllava do të shkyçet:

TS10/0.4 kV Batllave-Hashkalit( Kodi-14015001003) që furnizohet nga dalja 10 kV Batllava prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë e fshatit Batllavë.Arsyeja e shkyçjes: punime në projektin LOT 2 – Podujevë.

Prizren

1.Më 25.10.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bodrumi (30000014) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nasheci I, Nasheci II, Atmaxha, Mazrek, Kojushë, Gurishtë, Lagjja Krasniqi Nashec, Gjonaj I, II, III, IV dhe në Mazrek Lagjja Duraj.

Dalja 10 kV Rahoveci ( 30000015) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

2. Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Pirana do të shkyçet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (30034003) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

3.Më 25.10.2016 në NS 35/10kV Zhuri do të shkyçet:

Dalja 10 kV Poslishta (30035006) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kobaj I, Kobaj II, Vlashna, Poslishti I, Poslishti II, Fanaj, Gurthyesi Renelual Tahiri.

4.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Dragash do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bresana (30036007) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzëzë, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhë, afariste: N.P.T “Mulliri” Buzëzë, N.T.P “Qumshtorja” Kuk.

5.Më 25.10.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

Dalja 10 kV Mushtishti (32000002) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Sopija III, Dubrava, Bukoshi, Vraniqi, Mushtishti dhe Shkolla Fillore.

Dalja 10 kV Gjinovci (32000003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqani, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca, N.T.SH Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, Graniti Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik,Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Dalja 10 kV Studenqani (32000018) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reshtan, Studençan, Doberdelan, Samadraxhë, Peqani i Vogël; afariste: Motel Illyria, Gurthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Pompat e Ujit: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë.

6.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Theranda do të shkyçet:

Dalja 10 kV Theranda (32039003) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Theranda (një pjesë), rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, rr. Nëna Terezë, rr. Derveni, rr. Migjeni, rr. Enver Bytyqi, rr.Hajdin Berisha, rr. Xhavit Syla, rr. Endrit Kavaja, rr. Ismail Qemali, rr. Lidhja Prizrenit, rr. Garibaldi, rr. Jeronim De Rada, rr. Brigada 123, rr. Rruga e Dëshmorëve dhe rr. Edit Durham Banesat.

Dalja 10 kV Reshtani ( 32039006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Reshtan, Therandë (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1 dhe Reshtani 3. Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

7.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Dragashi do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bellobradi (30036008) prej orës 10:00 – 14.00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, afariste: “ILVA” Buqe. Arsyeja e shkyçjes: punime në fshatin Plavë- Lot 12.

8.Më 26.10.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shvepsi (32000013) prej orës 17:00 deri ne ora 17:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin këto biznese: Benafi Shirokë, Solidi sh.p.k., Graniti, Stomatologjia, Intertrans-Therande, Seti-comerc, RGB-Grup metal, NNT “I.Seferi”shpk, NTP Loni Ahmet Balaj dhe NTP Shala Gas-Shiroke.Arsyeja e shkyçjes: punime sipas pëlqimit elektro-energjetik nr .6253.

Ferizaj

1.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Shterrpca do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gotovusha ( 40044005) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), Biti e Ulët, Biti e Epërme, Palo, Shushiq, Gotovushë, Drajkovc, Viqë, Gradovicë, Firajë dhe Brod.

2.Më 25.10.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja 10 kV Sllovia ( 41000003) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dobratin, Gushtericë, Livagjë, Smallushë, Qollapek, Gllavicë, Marevc, Sllovia.

3.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçen:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli (40041003) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Muhovci, Prelezi i Jerlive, Prelezi i Muhaxherëve dhe konsumatorët komercilalë.Arsyeja e shkyçjes: aftësimi i ndarësit për tokëzim.

4.Më 26.10.2016 në NS 110/35/10kV Bibaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (40000002) prej orës 10:00 – 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sojeva, Merosala, Dardania dhe Zllatari.Arsyeja e shkyçjes: dislokim i përhershëm I rrjetit 10kV në km 0+076-MCAO. Dislokim bëhet për nevojat e Behtell-Enkas për Autostradën Prishtinë –Shkup.

5.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Sherret ( 40040003) nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″ (Kulla),TS Ura e Dudit, rr. Epopeja e Jezercit.

6.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli ( 40041003) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.”G.Terbeshi”,Talinovci I Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe Bizniset private.

Dalja 10 kV Betoni ( 40041003) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Dalja 10 kV Sillosi ( 40041001) nga ora 18:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë, Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

7.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Doganaj ( 40042004) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj,Zaskok,Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava, Fabrika e ujit Pleshinë;

Dalja 10 kV Varoshi ( 40042005) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

Dalja 10 kV Jezerci ( 40042003) nga ora 18:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Manastirci, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private;

Dalja 10 kV Gaqka ( 40042002) nga ora 19:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

8Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Kaqanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kaqanik i Vjeter ( 40043007) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë;

Dalja 10 kV Voskopoja ( 40043001) nga ora 19:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj,Tushaj – Soponica, Malësi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe bizniset private.

9.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Shterrpca do të shkyçet:

Dalja 10 kV Breza ( 40044004) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Vërbishtica dhe bizniset private.

Dalja 10 kV Gotovusha ( 40044005) nga ora 19:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Biti I Ulët, Biti e Epërme, Palojë, Shushiqi, Gotovusha, Drajkovci, Viqa, Gradovica, Firaja, Brodi dhe bizneset private.

Daljet 10 kV shkyçen për shkak të punimeve të planifikuara nga KOSTT-it.

10.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Shtërrpca do të shkyçet:

Dalja 10 kV NARCIS(40044006) prej orës 09:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Totel Narcis,TS Breza.

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit te trasës në LP 10 KV Narcis.

Pejë

1.Më 25.10.2016 në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

Dalja 10 kV Klinavci (52000002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavci, Gjurgjevik i Vogël, Kernicë, Shtupel, Bingjë, Grapc Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudica.

Dalja 10 kV Gllareva(52000009) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe Lagjja Buzalla

2.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Klina do të shkyçet:

Dalja 10 kV Jagoda (52056005) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stubull, Lutogllavë, Terstenik.

3.Më 25.10.2016 në NS 110/10 kV Deqani do të shkyçet:

Dalja 10 kV Strellc (53000004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Isniqi, Lebusha, Strellci i Epërm dhe i Ulët.

4. Më 25.10.2016 NS 110/10 kV Istog (Burimi) do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dubrava – Rakoshi (54000006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Rakosh, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Vëriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Uqë, Suhogërll dhe Cerkolez.Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

5.Me datë 25.10.2016 në NS 35/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV – Puhovci (50051009) prej orës 09:00 – 10:30

Gjate kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Kisha Katolike,Ambullanta e dhembeve,Dukagjini 1,TS 5,Dukagjini 2.Arsyeja e shkyçjes: kyçja e TS-it të ri Naim Gashi.

6.Më 25.10.2016 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të shkyçet:

TS 10/0.4 kV Vitomitica 3( Kodi -500000010010) – që furnizohet nga dalja 10 kV Vitomirica prej orës 09:00 – 12:00

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë e Vitomiricës.Arsyeja e shkyçjes: punime sipas projektit Lot 11.

7.Më 26.10.2016 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fusha e Pejes(Kodi:50000009) prej orës 09:00- 12:00 dhe 15:00 – 18:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bajraktarët, terminali-Dogana, Kulla e Ministrit, Treboviqi, Dragajt, Qyshku, Bllagaja, Qunguri, Naklla, Llabjani, Nabërgjani dhe Llugat e Drinit.Arsyeja e shkyçjes: punime sipas projektit Lot 11.

Gjilan

1.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kllokoti (61065004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Dalja 10 kV Pozhorani ( 61065014) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pozherani, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë e Muhaxherëve, Tërsteniku, Novosellë dhe Ramjani.

2. Më 25.10.2016 në NS 110/35/10 kV Rafshina (Viti) do të shkyçet:

Dalja 10 kV Germova (61067003) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Kabash (Lagjja Kajolli), Drobeshë, Germovë, Sadovinë e Jerlive, Gushicë, Verban.

3. Më 25.10.2016 në NS 110/10 kV Kamenica do të shkyçet:

Dalja 10 kV Strezovci (62000005) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (T.S.P. Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia) Moqari i Ulët, Reqani, Hajnoci, Meshinë, Bugjenicë, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenata, Rahovica.

4.Më 25.10.2016 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J22 Urbane (63000022) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Te Selami Hallaqi, TS Dardania dhe Tregu Dardania.Arsyeja e shkyçjes: revizion I daljeve 10 kV.

5.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:

Dalja 10 kV Terpeza (61065012) nga ora 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe 1 T.S Privat.Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i i një shtylle të tensionit të lartë.

Mitrovicë

1.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

Dalja 10 kV Stadioni (71075009) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”, Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia, Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini, Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

2.Më 25.10.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qytet dhe Fshatra (73000003) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Deberllukë 1, Deberllukë 2, Srekonicë 1, Srekonicë 2, Pasomë, Bajskë dhe Sllatinë.

Dalja 10 kV Ekstra ( 73000006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bahri Kuqi, Shotë Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shalë, Drenica, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2 Maji, Osman, Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

3.Më 25.10.2016 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Turiqevci ( 74000006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët, Açarevë.Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

Gjakovë

1.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dobroshi (80080007) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Europa, Pacaj, Dobrosh, Nivokaz, Brovinë, Molliqë, Botushë, Berjah, Stubëll dhe Osek Hyla (një pjesë).

Dalja 10 kV Piskota (80080008) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Piskota, Lagjja Dardania (një pjese).

Dalja 10 kV Cermjani (80080012) prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Cërmjani, Beci (një pjesë), Doblibarë, Kralani, Shqiponja, Gërgovci, Xhabeli, Bardhaniqi.

2.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Raqe-Moglica (81083017) prej orës : 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Drenica, M.Muhamed Ali, Minatori, Shotë Galica dhe fshatrat: Berkoc i Ulët dhe i Epërm, Raqë Moglicë, Firzë, Vogovë, Zhub, Zylfaj, Prush dhe Goden.

3.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Malisheva do të ketë shkyçet:

Dalja 10 kV Dragobili (82082006) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralija, Kravasarija, Guriqi, Pagarusha, Shkoza dhe Janqishta.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

4.Më 25.10.2016 në NS 35/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

TS 10/04 kV Agullimi(Kodi-81083016370) – që furnizohet nga dalja 10 kV Gjakova 3 prej orës 08:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Banoret e banesave të Agullimit.

Arsyeja e shkyçjes: furnizimi i objektit me energji elektrike nga transformatori ekzistues.

Të ngjashme