KGjK-ja konfirmon verifikimin e kandidatëve për deputetë

Prishtinë | 20 Jan 2021 | 13:39 | Nga Ekonomia Online

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK), ka konfirmuar se ka përfunduar verifikimin e listës së kandidatëve për deputet.

Sipas njoftimit lista është dorëzuar në KQZ.

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) bazuar në ligj, në Memorandumin e Bashkëpunimit me Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) dhe kërkesën e datës 18.01.2021, ka përfunduar verifikimin e 1081 kandidatëve për deputet për zgjedhjet e parakohshme të datës 14.02.2021.

Listat e kandidatëve janë dorëzuar në KQZ brenda afatit të përcaktuar në kërkesë. Me këtë rast, Këshilli ka përfunduar obligimin e vet në lidhje me këtë proces. 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme