Komiteti për Politikë e Financa mban mbledhjen e shtatë

Prishtinë | 14 Kor 2021 | 21:10 | Nga Ekonomia Online

Komiteti për Politikë e Financa ka mbajtur sot mbledhjen e shtatë me radhë për këtë vit ku u diskutua për këto pika të rendit të ditës:

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

2. Raporti financiar i administrimit të buxhetit të komunës së Suharekës për periudhën janar-qershor 2020

3. Informatë e KKSB-së për periudhën janar-qershor 2021;

Pas diskutimeve dhe sqarimeve që u dhanë të gjitha pikat u miratuan unanimisht për të dal në mbledhjën e radhës së Asamblesë e cila do të mbahet me 21 korrik me fillim në ora 10:00.

Të ngjashme