Kompania “Hoxha Invest Group”, po ua bënë “zi” jetën banorëve të këtij kompleksi

Prishtinë | 11 Jan 2022 | 16:59 | Nga Ekonomia Online

Kalldaja e nxemjeve te kompleksi banesor “Hoxha Ivest Group”, në Prishtinë, ua ka pamundësuar banorëve jetesën e qetë në këtë objekt.

Ditë me radhë, në orët e pasditës, ajri po ndotet jashtëzakonisht shumë me ndezjen e kalldajës që përdoret për nxemjen e dy objekteve të banueshme, duke ua vështirësuar jetesen banorëve.

Ajri i ndotur dhe kancerogjen po “ jeton” me banorët e këtij kompleksi. Për këtë cështje, banorët janë ankuar edhe tek pronarët e HIG-ut dhe në polici.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme