Komuna e Suharekës njofton për përditësim të listës së përdorusëve të insulinës

Prishtinë | 21 Qer 2021 | 19:41 | Nga Ekonomia Online

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare njofton të gjithë pacientët Insulinvartes-përdorues të Insulinave që sot më datë 21 dhe nesër datë 22.06.2021 të lajmërohen në Barnatoren Qendrore të QKMF-së të Suharekës.

“Kjo për qëllim të përditësimit të listës së përdorusëve të insulinave në komunën tonë, pasi që Ministria e Shëndetēsisë ka kërkuar të bëhet planifikimi për 6 muajt e ardhshëm, në mënyrë që mos të ketë mungesa ose vonesa në furnizimin me insulina”.

“Të gjithë përdoruesit e insulinave duhet të lajmërohen në QKMF-Suharekë sot dhe nesër, mosha madhore duhet të ketë me vete letërnjoftimin ndërsa fëmijët duhet të kenë me vete certifikatën e lindjes. Vëmendje: Sot dhe nesër bëhet regjistrimi që në të ardhmen mos të mbeteni pa insulina”.

Të ngjashme