Komuna i zhvendos disa drunj te Biblioteka Kombëtare

Prishtinë | 21 Nën 2020 | 12:53 | Nga Ekonomia Online

Drunjët te Fakulteti Filozofik ku po ndërtohet parkingu nëntokësor janë zhvendosur në hapësirën rreth Bibliotekës Kombëtare, përcjell Ekonomia Online.

“Drunjtë shumëvjeçar te Fakulteti Filozofik po zhvendosen me shumë kujdes dhe pa u dëmtuar dhe po mbjellën përsëri në hapësirën rreth Bibliotekës Kombëtare”, njofton komuna e Prishtinës.

“Po i mirëmbajmë drunjtë ekzistues dhe po mbjellim edhe shumë të tjera me angazhim të shtuar për një Prishtinë të gjelbër”, thuhet tutje në njoftim.

https://www.facebook.com/703451626366730/posts/3826591710719357/

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme