AKR dhe PSHDK mbështesin PDK-në në Klinë

Kline | 12 Nën 2017 | 16:02 | Nga

Dega e Aleancës Kosova e Re dhe Bashkësia e Degëve të Partisë Shqiptarë Demokristiane të Kosovës në Komunën e Klinës, do ta mbështesin kandidaturën e kandidatit të degës së PDK-së Sokol Bashota për kryetar të Komunës së Klinës në rundit e balotazhit më 19 nëntor.

Sot, zyrtarisht, në dy ceremoni të ndara, është nënshkruar marrëveshja e koalicionit në mes kryetarit të AKR-së dega në Klinë, Avni Gashi, kryetarit të BD të PSHDK-së Tush Kolaj me kryetarin e degës së PDK-së në Klinë Sokol Bashota për ta mbështetur këtë të fundit ( Bashotën) në garën për kryetar komune në rundin e balotazhit.

“Përmes kësaj marrëveshje, AKR dhe BD e PSHDK-së në Komunën e Klinës, mbështetin kandidatin e PDK-së, Sokol Bashota për kryetar komune në rundin e balotazhit më 19 nëntor 2017. Kjo marrëveshje për bashkëqeverisje ka për qëllim implementimin e programit ekonomik të BD të PSHDK-së dhe AKR-së, të integruar në programin ekonomik të PDK-së, për të cilin përgjegjës është kryetari i Klinës, Sokol Bashota, që të implimentoj në mandatin e ardhshëm qeverisës. Marrëveshja në mes këtyre subjekteve bëhet me qëllimin me të mirë për të realizuar projektet e përbashkëta në interes dhe shërbim të qytetarëve”, thuhet ndër të tjera në marrëveshjen e nënshkruar nga përfaqësuesit e subjekteve që kanë bëre koalicion për rundin e balotazhit.

Kryetari i degës së PDK-së, Sokol Bashota, ka thënë se marrëveshja jonë është parimore dhe nuk bazohet në ndarjen e posteve ( pazareve politike), siç ka bëre blloku tjetër opozitar, por në bashkimin e programeve tona në interes të qytetarit.

Avni Gashi i AKR-së dhe Tush Kolaj i PSHDK-së, i kanë bëre thirrje elektoratit që ta mbështesin fuqishëm kandidaturën e PDK-së, kandidatin Sokol Bashota, për kryetar të Klinës, në rundin e balotazhit më 19 nëntor 2017.

AKR dhe PSHDK  kanë fituar nga një ulëse në Kuvendin e Komunës së Klinës. Kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Klinës Sokol Bashota e ka mbështetjen edhe të Iniciativës për Progresin e Klinës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme