Bali Muharremaj, gëzon me dhurata fëmijët e çerdheve të komunës së Suharekës

Prishtinë | 22 Mar 2019 | 14:44 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, sot bashkë me teatrin e ëndrrave dhe organizatën Humedisa ka bërë shpërndarjen e dhuratave në çerdhen e qytetit dhe në Budakovë.

Postimi i plotë:

Tashmë ka shpresë. Ne po punojmë që e ardhmja e tyre të jet e sigurtë dhe e lumtur.

Sot bashkë me Teatrin e Ëndrrave i cili me organizaten Humedica ka realizuar shpërndarjen e dhuratave në çerdhen e qytetit dhe në Budakovë ka qenë aktivitet emocionues.

Prandaj ne duhet ta vazhdojmë ardhmen me shumë vullnet.

Bali Muharremaj

Image may contain: 5 people
Image may contain: 7 people
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme