Bedri Hamza emëron drejtorët e rinj të Komunës së Mitrovicës, vetëm tri gra

Prishtinë | 24 Dhj 2021 | 18:07 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i komunës, Bedri Hamza, dhe nënkryetari, Arian Tahiri, kanë emëruar Drejtorët e Drejtorive Komunale.

Kjo u bë e ditur me anë të një komunikate për media nga Komuna e Mitrovicës.

Drejtorët e rinj komunalë janë:

Prof.Dr.Drita Kadriu – Drejtoria e Arsimit.

Dr.Spec. Fahri Shabani – Drejtoria për Shëndetësi.

Msc. Igballe Islami- Drejtoria për Buxhet dhe Financa.

Msc.Granit Tmava – Drejtoria për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë.

Ph.D.Valon Ibrahimi – Drejtoria e Inspeksionit.

Msc.Ferdi Kadriu – Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim Rural.

Valdete Idrizi – Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport .

Dr. Elvis Feka – Drejtoria e Prokurimit.

Prof.Ph.D. Bahtir Maxhuni – Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim.

Mrs.Artan Berisha- Drejtoria për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë.

Arkitekt. Edison Tërnava – Drejtoria për Planifikim dhe Urbanizëm.

Msc. Gëzim Stavileci- Drejtoria e Administratës.

Egzon Sadiku – Drejtoria për Mbrojtjen e Mjedisit.

Drejtoria për Integrime Evropiane dhe Mirëqenie Sociale – do të emërohet në javën në vijim. 

Të ngjashme