Drejtori Krasniqi inspekton punimet në disa projekte infrastrukturore në Rahovec

Prishtinë | 01 Tet 2018 | 10:50 | Nga Ekonomia Online

Komuna e Rahovecit është duke vazhduar realizimin e projekteve që kanë të bëjnë me infrastrukturë rrugore. Ecurinë e punimeve në disa projekti i ka inspektuar Përparim Krasniqi, drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike dhe Berat Duraku, drejtor i Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural.

Drejtori i DSHP-së Përparim Krasniqi, shprehet se inspektova punimet të cilat janë duke u bërë në matjen dhe ngjeshmërisë në rrugën dhe trotuarin që lidh fshatrat Krushë e Madhe-Randobravë, punime këto që janë duke u bërë konformë  kontratës së nënshkruar me operatorin ekonomik. Pashtu kam përcjell edhe  punimet të cilat janë duke u bërë, në ndërtimin e rrugës me kubëza betoni në fshatin Malësi e Vogël.

Krasniqi thotë se investime nga buxheti i komunës, për realizimin e projekteve që kanë për qellim lehtësimin e lëvizjes së qytetarëve, do të ketë në vazhdimësi nëpër të gjitha vendbanimet e komunës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme