Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Rahovec publikon thirrjen për aplikim për ndërtimin e shtëpive

Prishtinë | 13 Maj 2019 | 15:25 | Nga Ekonomia Online

Drejtoria për Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenies Sociale në komunën e Rahovecit publikon thirrjen për mbështet në ndërtimin e shtëpive për familjet me gjendje të rëndë sociale dhe ekonomike.

Të drejtë aplikimi kanë të gjithë qytetarët e komunës të cilët plotësojnë kushtet e kërkuara mund të jenë përfitues të një shtëpie.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme