Fermerëve të Rahovecit u bëhet thirrje të aplikojnë për ndërtimin e stallave të vogla me participim

Prishtinë | 30 Gus 2019 | 09:53 | Nga Ekonomia Online

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në komunën e Rahovecit, në kuadër të programit për zhvillimin e bujqësisë për vitin 2019, u bënë thirrje të gjithë fermerëve të komunës, për aplikim për ndërtimin e stallave të vogla me për fermer me participim.

Aplikimi i fermerëve bëhet në zyrat e Drejtorisë  për Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Afati i aplikimit fillon prej datës 2 shtator 2019 deri me datë 16 shtator 2019.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme