Fillon mbjellja e drunjve dekorativ në Komunën e Rahovecit

Prishtinë | 06 Dhj 2016 | 12:10 | Nga

Komuna e Rahovecit përveç projekteve të shumta të cilat janë në interes për qytetarët e saj ka filluar projektin për mbjelljen e drunjve dekorativ.

Në kuadër të këtij projekti janë të paraparë të mbillen 235 drunj. Punime për mbjelljen e drunjve dekorativ kanë filluar në qytetin e Rahovecit.

Për fillimin e këtij projekti, Fehmi Hoxha, drejtor i Drejtorisë së Urbanizmit, Planifikimit dhe Mbrojtje të Mjedisit ka thënë se edhe në të ardhmen do të vazhdojmë me krijimin e hapësirave gjelbëruese në tërë territorin e komunës së Rahovecit .

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme