Gjilani mbjell 2 mijë lule në kampusin e shkollave të mesme

Prishtinë | 02 Kor 2019 | 11:20 | Nga Ekonomia Online

Drejtoria Komunale e Arsimit në Gjilan ka nisur sot ndërtimin e 2 mijë luleve në kampusin e shkollave të mesme.

Drejtori i Arsimit, Nazim Gagica, të cilët së bashku me stafin dhe personelin e këtyre shkollave po e realizojnë këtë aktivitet, tha se 2 mijë luleve janë bërë në kuadër të aksionit të kryetarit Haziri për gjelbërimin e Gjilanit.

Ndryshe, kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, përveç dhjetë aktiviteteve për mbjelljen e luleve dhe drunjve dekorativ në disa lokalitete, ka nënshkruar javë më parë marrëveshje mirëkuptimi me nëntë kompani private për mirëmbajtjen e përbashkët hapësirat.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme