Kastrati: Qytetarët e prekur me Covid-19 lirohen nga të gjitha pagesat në institucionet shëndetësore

Prishtinë | 03 Dhj 2020 | 18:42 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka njoftuar se tani e tutje qytetarët e prekur me Covid-19 do të lirohen nga të gjitha pagesat në institucionet shëndetësore, raporton Ekonomia Online.

“Tani e tutje qytetarët e prekur me Covid-19 lirohen nga të gjitha pagesat në institucionet shëndetësore. Situata me pandeminë ka ndikuar dukshëm edhe tek ekonomitë familjare dhe me këto pagesa, nuk mund t’ua rëndojmë më tepër këtë barrë”, ka shkruar Kastrati.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme