Komuna e Fushë-Kosovës organizon takim përshëndetës me zyrtarin Hashim Gashi

Prishtinë | 29 Kor 2019 | 15:52 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha, dhe stafi i tij, organizuan një pritje lamtumirëse për të pensionuarin, zyrtarin e Drejtorisë së Administratës, Hashim Gashi,të cilin e falënderuan për punën e tij shumëvjeçare dhe kontributin e dhënë në Komunë.

Zyrtari i Drejtorisë së Administratës, Hashim Gashi, i cili ka punuar një kohë të gjatë në Komunë ndërsa në kohën e fundit si Zyrtar i Gjendjes Civile në fshatin Bardh i Madh, shkon në pension të rregullt.

Postimi i plotë:

Zyrtari i Drejtorisë së Administratës, Hashim Gashi, i cili ka punuar një kohë të gjatë në Komunë ndërsa në kohën e fundit si Zyrtar i Gjendjes Civile në fshatin Bardh i Madh, shkon në pension të rregullt.

Me këtë rast Kryetari i Komunës, Burim Berisha dhe stafi i tij, organizuan një pritje lamtumirës për të pensionuarin, të cilin e falënderuan për punën e tij shumëvjeçare dhe kontributin e dhënë në Komunë.

Kryetari dhe stafi komunal i uruan  Hashim Gashit shëndet dhe ditë të mira në pension.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme