Komuna e Prizrenit akuzon gjykatën për shpërfillje faktesh për mbeturinat

Prishtinë | 12 Tet 2018 | 12:41 | Nga Ekonomia Online

Komuna e Prizrenit ka akuzuar Gjykatën Themelore të Prizrenit për shpërfillje apo hedhje poshtë të fakteve lidhur me hedhjen e paligjshme të mbeturinave të ngurta nga persona të papërgjegjshëm.

Sipas zyrtarëve komunalë, pandëshkueshmëria po bën që të vazhdojë praktika e hedhjes së paligjshme të mbeturinave nga keqbërësit, shkruan sot Koha Ditore.

Mirëpo këto akuza janë hedhur poshtë nga Gjykata Themelore, e cila ka pohuar se lëndët e kësaj natyre duhet të jenë precize dhe ka kërkuar bashkëpunim profesional nga të gjitha institucionet.

Në komunikatën e Komunës së Prizrenit thuhet se “faktet për hedhje të mbeturinave të ngurta nga persona të papërgjegjshëm shpesh nuk përfillen ose hidhen poshtë nga Gjykata Themelore. Kjo është një prej arsyeve pse keqbërësit e pandëshkuar vazhdojnë të hedhin mbeturina, ndërsa pëson e gjithë Komuna”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme