Komuna e Rahovecit publikon listën e fermerëve që përfituan mekanizëm bujqësor me participim

Prishtinë | 20 Sht 2019 | 11:30 | Nga Ekonomia Online

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit ka publikuar listën me emra të fermerëve të cilët kanë përfituar mekanizëm bujqësorë me participim në mes të komunës dhe fermerit përfitues.

Fermer të nderuar, në këtë vegëz: https://kk.rks-gov.net/rahovec/wp-content/uploads/sites/23/2019/09/Raporti-i-komisionit-per-mekaniz%C3%83%C2%ABm-bujqesor-me-participim.pdf  , mund të gjeni dokumentin në PDF, me emrat e përfitueseve.

Informata me rëndësi:

Përfituesit për mekanizëm bujqësor janë fermerët në këtë listë nga numër  1 deri 791.

Të gjithë përfituesit duhet të paraqiten në zyrat e DBPZHR-së për të nënshkruar kontratën dhe

të kryejnë participimin prej 20% nga data 20.09.2019 (e Premte).

Të gjithë ata që nuk janë pjesë e kësaj liste përfituese mund të paraqesin ankesë 7 ditë nga data e publikimit të rezultateve.

Të ngjashme