Komuna publikon listën e përfituesve të banesave për kategoritë e UÇK-së

Prishtinë | 12 Shk 2018 | 12:11 | Nga

Komuna e Prishtinës ka publikuar listën e familjeve që kanë përfituar nga komisioni për ndarjen e banesave për kategoritë e dala nga lufta e UÇK-së.

Gjithashtu, Komuna ka publikuar edhe listën e familjeve që janë refuzuar dhe nuk kanë përfituar.

Në listën preliminare të përfituesve të banesave janë paraqitur gjithsej 50 familje, ndërsa janë refuzuar 79 familje.

Lista e përfituesve:

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme