KRU “Gjakova” njoftim për shlyerje të borxheve të papaguara

Prishtinë | 13 Jan 2022 | 09:43 | Nga Ekonomia Online

Departamenti i shitjes në kuadër të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, apelon tek të gjithë konsumatorët përfshirë të gjitha kategoritë; shtëpiak, komercial dhe industrial që në momentin e pranimit të faturës për ujin e shpenzuar të kryejnë pagesën e obligimeve rregullisht duke evituar kështu grumbullimin e borxheve ndaj kësaj kompanie.

Në të kundërtën KRU “Gjakova”, do të jetë e obliguar që të aplikojë masa të cilat përfshijnë:

Shkyçjen e konsumatorëve individual, inicim të procedurës përmbarimore dhe masa të tjera ligjore.

“Ky njoftim vlenë për të gjithë zonën e mbulueshmërisë përkatësisht; Komunën e Gjakovës, Rahovecit dhe fshatrat e Lumbardhit”.

“KRU “Gjakova” do të vazhdojë ofrimin e shërbimeve në mënyrë profesionale dhe precize, duke falenderuar të gjithë konsumatorët e rregullt të cilët në baza mujore kryejnë pagesën e faturave për ujin e shpenzuar”.

“Duke shpresuar që ky njoftim do të respektohet nga ana juaj, ju falenderojmë për mirëkuptim!”

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme