KRU Gjakova njofton se është finalizuar kyçja e ngrohtores së re të qytetit

Prishtinë | 21 Tet 2020 | 17:51 | Nga Ekonomia Online

Pas një pune intensive dhe impenjuese të ekipes teknike të KRU “Gjakova”, realizohet me sukses brenda kohës së parashikuar, kyçja e Ngrohtores së Re të qytetit në rrjetin e ujësjellësit.

Kyçja e Ngrohtores u bë ne gypin  Ø 800, i cili shërben si arterie kryesore për furnizimin me ujë të kësaj Ndërmarrje.

Falënderojmë konsumatorët e zonave të cilët për arsye të punimeve, mbeten për disa orë pa furnizim me ujë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme