Malisheva konstituon për herë të parë Komitetin për Barazi Gjinore

Prishtinë | 12 Tet 2018 | 17:10 | Nga Ekonomia Online

Komiteti për Barazi Gjinore i cili u drejtua nga kryesuesi, Rrahim Morina, punoi me një pikë të rendit të ditës: Zgjedhja e kryesuesit/kryesueses së Komitetit për Barazi Gjinore.

Përmes faqes zyrtare Komuna e Malishevës bën të ditur se anëtarët nga të gjitha subjektet politike të përfaqësuara në Kuvendin e Komunës së Malishevës, si dhe nga zyrtarja për Barazi Gjinore, Vera Bytyçi e shoqëria civile, unanimisht për kryesuese të Komiteti për Barazi Gjinore, zgjodhën, Agnesa Kastratin.

Kastrati u zotua se do të bashkëpunojë me të gjithë që ta përmirësojnë pozitën e gruas në shoqëri.

“Ju shprehi gatishmërinë time për besimin tuaj, se do të bashkëpunoj me të gjithë anëtarët vetëm e vetëm që ta përmirësojmë pozitën e gruas në shoqërinë tonë”, tha Kastrati.

Kurse të gjithë anëtarët u zotuan që sa më parë ta hartojnë planin e veprimit të Komitetit për Barazi Gjinore, për vitin 2019.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme