MAPL financon projektin “Ndërtimi i tregut të hapur në Fushë Kosovë”

Fushë Kosova | 10 Shk 2017 | 09:29 | Nga

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj dhe Kryetari i Komunës së Fushë Kosovës.

Burim Berisha, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për realizmin e projektit “Ndërtimi i tregut të hapur në Fushë Kosovë”.
Nënshkrimi i  marrëveshjeve  të mirëkuptimit për financimin e projekteve kapitale do të vazhdojë edhe me komunat tjera të Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme