MAPL-ja e bën me ndriçim publik Podujevën

Prishtinë | 14 Shk 2017 | 10:51 | Nga

Zëvendësministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj dhe kryetari i komunës së Podujevës, Agim Veliu kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për realizmin e projektit “Rregullimi i ndriçimit publik – në qytetin e Podujevës”.

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal do të vazhdojë  nënshkrimin e  marrëveshjeve  të mirëkuptimit edhe me komunat tjera të Kosovës  për financimin e projekteve kapitale me interes për komunat.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme