MAPL-ja financon ndërtimin e rrugës në Topojan të Kaçanikut

Prishtinë | 10 Shk 2017 | 15:15 | Nga

Zëvendësministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj dhe kryetari i Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për realizmin e projektit “Ndërtimi i rrugës në lagjen Kovaç –Topojan” në komunën e Kaçanikut.

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal do të vazhdojë nënshkrimin e marrëveshjeve të mirëkuptimit edhe me komunat tjera të Kosovës për financimin e projekteve kapitale me interes për komunat.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme