MAPL-ja ndërton 5 fusha sportive në Ferizaj

Prishtinë | 20 Shk 2017 | 12:23 | Nga

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj dhe Kryetari i komunës së Ferizajt,  Muharrem Svarqa, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit “Ndërtimi i 5 fushave të sportit në fshatrat Pleshinë, Sazli, Dramjak, Sojevë dhe Muhoc” në Komunën e Ferizajt.

Mbështetja e MAPL-së për financimin e projekteve kapitale, do të vazhdojë edhe me komunat tjera të Kosovës, ndërsa, janë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me komunat, Gjakovë, Obiliq, Lipjan, Viti, Skenderaj, Istog, Hani i Elezit, Deçan, Mitrovicë, Vushtrri, Drenas, Fushë Kosove, Kaçanik, Pejë, Gracanicë, Podujevë, Gjilan, Suharekë, Kamenicë dhe Zubin Potok.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme