MAPL-ja publikon investimet kapitale në komunat nga 2011-2015

Prishtinë | 13 Dhj 2016 | 08:57 | Nga

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) dhe programi i Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) Avancojmë Kosovën së Bashku (AKT), organizojnë Konferencën “Analizë mbi investimet kapitale në komunat e Republikës së Kosovës” me ç‘rast do të prezantohet  dokumenti  lidhur me Analizën mbi investimet kapitale në komunat e Republikës së Kosovës për periudhën 2011-2015.

Dokumenti “Analizë mbi investimet kapitale në komunat e Republikës së Kosovës” paraqet-analizon trendët  e investimeve  kapitale në Komunat e Republikës së Kosovës për periudhën 2011-2015 si dhe mundësitë e avancimit të tyre në bashkëpunim me aktorët e përfshirë në këtë proces.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme