Menaxhmenti i KRU “Gjakova” shqyrtoi dhe miratoi raportin vjetor për 2019-ën

Prishtinë | 28 Sht 2020 | 14:49 | Nga Ekonomia Online

Sot në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit  “Gjakova” sh.a u mbajtë takim me drejtorin e NJPMNP-së, Besnik Krasniqi.

Menaxhmenti i lartë si dhe Bordi i Drejtorëve të KRU “Gjakova”, sot mbajtën takim me drejtorin e NJPMNP-së (Njësisë për Politika dhe Monitorim të Ndërmarrjeve Publike), Besnik Krasniqi.

Si tema kryesore të këtij takimi ishin; Miratimi i Raportit të Auditorit për Pasqyrat Financiare të Audituara për 2019 .

Miratimi Raportit Vjetor 2019 KRU “Gjakova”sh.a- Gjakovë.

Përformanca e Menaxhmentit të Kompanisë 2019 KRU “Gjakova”sh.a-Gjakovë.

Poashtu ndër të tjera u diskutua për veprimtarinë sfiduese që e përcjell ujësjellësin, arritjet, si dhe ecurinë e projekteve që janë duke u realizuar.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme