Mjekët serbë në Shtërpcë nuk e njohin Republikën e Kosovës

Shtërpcë | 05 Mar 2018 | 16:22 | Nga

Në komunat me shumicë serbe vazhdojnë të mos njihen dhe përdoren simbolet e Republikës së Kosovës. Madje këtë nuk e bëjnë as personeli mjekësor në këto komuna.

Kjo shihet në një recetë të lëshuar nga Shtëpia e Shëndetit në Shtërpcë, ku mjekët e kanë vulosur me vulën e Republikës Serbe.

Qendrat e Mjekësisë Familjare nëpër komunat me shumicë serbe nuk bashkëpunojnë me sistemin shëndetësor të Kosovës.

Ato nuk i raportojnë as Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike për rastet që ju vijnë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme