Muharremaj bashkë me drejtorët caktojnë detyrat e angazhimet për muajt e ardhshëm

Prishtinë | 13 Jan 2020 | 09:53 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka takuar Bordin e Drejtorëve të cilëve u ka caktuar detyrat dhe angazhimet për javët dhe muajt në vazhdim.

Ai tha se gjithmonë do të jenë në shërbim të qytetarëve për realizimin e projekteve.

Postimi i plotë:

Në takim me Bordin e Drejtorëve, sot janë caktuar detyrat dhe angazhimet për javët dhe muajt në vazhdim.

Ne si çdo herë, do të jemi në shërbim të qytetarëve për realizimin e projekteve.
Poashtu kërkesat e tyre do të shqyrtohen konform ligjeve në fuqi për realizimin e tyre.

Bali Muharremaj

Fotografia e Bali Muharremaj
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme