Muharremaj: Do t’i avancojmë shërbimet shëndetësore në Suharekë

Prishtinë | 14 Gus 2019 | 12:08 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, ka thënë se shërbimet shëndetësore po iu ofron me përkushtim banorëve të fshatit Gjinoc, duke thënë se do të vazhdoj në këtë mënyrë.

Postimi i plotë:

Në QMF-në e fshatit Gjinoc, shërbimet shëndetësore ju ofrohen qytetarëve me përkushtim dhe profesionalizëm.

Kudo ne do të mundohemi që ti avansojmë këto shërbime, duke treguar se jemi të vëmendshëm që gjithçka të funksionoj mirë.

Bali Muharremaj

Të ngjashme