Muharremaj kërkon nga drejtorët komunalë respektimin e ligjit

Prishtinë | 09 Dhj 2019 | 13:12 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, ka mbajtur sot takimin e radhës me drejtorët e drejtorive komunale.

Gjatë takimit kryetari Muharremaj ka diskutuar me të gjithë të pranishmit për situatën që kishte të bënte me pagesat, përkatësisht gjendjen rreth obligimeve financiare.

Kryetari edhe kësaj radhe ka kërkuar që të respektohet Ligji dhe afatet. Pas diskutimeve dhe njoftimeve më pas kryetari ka dhënë detyra dhe përgjegjësi për drejtorët për ditët në vijim.

Të ngjashme