Muharremaj mbledh Këshillin e drejtorëve komunal, u jep detyra të reja

Prishtinë | 09 Sht 2019 | 12:52 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj , ka mbajtur sot takimin e radhës me Këshillin e drejtorëve komual ku është diskutuar për punët që janë duke u kryer në Komunë.

Ai në këtë mbledhje ka dhënë detyra dhe obligime tjera për drejtorët  që do t’i kryejnë gjatë ditëve në vijim.

“Detyrat dhe përgjegjësitë vazhdojnë për secilën drejtori, në kryerjen e obligimeve për projektet vijuese. Qytetarëve u shërbejmë me përkushtimin më të madh”, tha ai.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme