Muharremaj në zyrën e tij takon të rinjë e Suharekës

Prishtinë | 14 Gus 2019 | 16:51 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Suharekës Bali Muharremaj sot gjatë ditës ka pritur në zyrën e tij të rinjë që janë interesuar për vëzhgim të projekteve komunaje.

I pari i Suharekës është shprehur i gatshëm të marrë këshilla nga të rinjtë gjatë punës së tijë.

“Artina dhe Edi sot për një kohë ishin aktiv dhe vëzhgues në zyrën time.

Natyrisht jam i hapur ndaj vizionit të tyre”.

Muharremaj gjatë ditës kishte takuar edhe dy të rinjë tjerë në ztrën e tijë

“Edhe Albioni e Tokliri, sot treguan interesimin për punën dhe ecurinë e projekteve në institucionet komunale.

Unë gjithmonë jam i gatshëm të marrë këshilla dhe ide që na shërbejnë të ardhmen”.

Të ngjashme