Nazmi Hasi emërohet nënkryetar i Drenasit

Prishtinë | 08 Gus 2019 | 15:26 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Drenasit Ramiz Lladrovci ka emëruar nënkryetar të kësaj komune, prof.Ass.Dr. Nazmi Hasi.

Profesor Hasi është kuadër i shquar akademik, i përkushtuar në shkencë dhe mësimdhënie akademike, me punime të shumëta shkencore në nivel ndërkombëtar.

Aktiviteti i prof. Nazmi Hasit në aspektin shoqëror dhe angazhimit intelektuar tejkalon kufijtë lokal. Kapaciteti i tij, do të sjell në qeverisjen lokale, një fizionomi edhe në dimanikë duke begatuar qeverisjen, llogaridhënien, transparencën dhe mundësitë e barabarta.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme