Në Ferizaj diskutohet për punësimin e personave me aftësi të kufizuara

Ferizaj | 24 Shk 2017 | 08:47 | Nga

Komiteti për Persona me Aftësi të Kufizuara, takim me ndërmarrjet e vogla dhe të mesme të Ferizajt, për të shqyrtuar mundësitë e punësimit të personave me aftësi të kufizuara.

Në takim, veç përfaqësuesve të bizneseve, marrin pjesë edhe udhëheqja komunale, OJQ-të, Qendra e Punësimit dhe ajo e aftësimeve profesionale etj.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme