Gjilani dezinsekton hapësirat, bletët të mbahen të mbyllura

Prishtinë | 16 Qer 2017 | 15:38 | Nga

Komuna e Gjilanit ka bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e fazës së parë të dezinsektimit të hapësirave publike në Gjilan, në qytet dhe fshatra, në mënyrë që të bëhet eliminimi i të gjitha llojeve të insekteve që janë penguese për njerëzit.

Drejori Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Nexhat Hajrullahu, ka bërë të ditur se dezinsektimi do të nis të martën në mbrëmje dhe do do të vazhdoj deri në fund të javës.

Drejtoria e Shëndetësisë ka apeluar bletarët që t’i mbajnë të mbyllura ato gjatë kohës a bëhet dezinsektimi, ngase materiali i cili përdoret për t’i eliminuar insektet, është i dëmshëm për bletët.

Për fazën e dytë të dezinsektimit Komuna e Gjilanit do t’i njoftojë me kohë qytetarët. ​

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme