Në minutat e para të 2019-tës, Agim Aliu vizitoi institucionet, i uroi Vitin e Ri punonjësve kujdestar

Prishtinë | 01 Jan 2019 | 09:24 | Nga Ekonomia Online

Në minutat e para të Vitit të Ri 2019, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu i shoqëruar edhe nga drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Besnik Berisha si dhe drejtori i Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, Arben Halili kanë vizituar institucionet kujdestare në shërbim këtë natë, si Spitali Regjional i Ferizajt, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare, Brigada e Zjarrfikësve, Stacioni Policor në Ferizaj dhe Kazermën e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

I pari i Ferizajt, Agim Aliu i uroi punëtorët e këtyre institucioneve, Vitin e Ri 2019, me dëshirën që të përmirësohet mirëqenia e tyre dhe familjeve të tyre si dhe mbarësia e sukseset t’i përcjellin në vitin që sapo hymë. Ai ndër të tjera u njoftua edhe për menaxhimin e gjendjes dhe ofrimin e shërbimeve në këtë natë feste.

Nga njoftimet e punonjësve të këtyre institucioneve në Ferizaj, gjendja u vlerësua përgjithësisht e qetë, nuk pati ndonjë incident apo sfidë për t’u theksuar në këtë natë feste, përjashtimisht grabitjes së sotme në një argjendari në qendër të qytetit në orët e pasdites, për të cilën Policia e Kosovës, Stacioni Policor në Ferizaj njoftoi se ka nisur të gjitha procedurat e nevojshme.

Gjatë vizitës që i bëri i pari i Ferizajt, Agim Aliu, Spitalit Regjional të Ferizajt, takoi dy nëna që pak minuta para Vitit të Ri, sollën në jetë foshnjet e tyre. Ato i uroi për lindjen dhe uroi gjithashtu fat e mbarësi bashkë me familjet tyre për të porsalindurit. Edhe në Forcën e Sigurisë së Kosovës, i pari i Ferizajt, Agim Aliu u prit ngrohtë nga oficerët kujdestar, të cilët i uroi Vitin e Ri dhe hyrjen në vitin e parë tashmë me mandat të ri të Ushtrisë së Kosovës.

Me falënderimin për shërbimin ndaj qytetarëve dhe dhurata për stafin kujdestar dhe drejtuesit e këtyre institucioneve u përmbyll vizita e parë e 2019-tës e Kryetarit të Komunës së Ferizajt, Agim Aliu.

Image may contain: 1 person, smiling, sitting and indoorImage may contain: 3 people, people smiling, people standingImage may contain: 3 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 4 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 12 people, people smiling, people standing, shoes and indoorImage may contain: 16 people, people smilingImage may contain: 4 people, people smiling, people sittingImage may contain: 3 people, people smilingImage may contain: 9 peopleImage may contain: 7 people, table and indoorImage may contain: 3 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 5 peopleImage may contain: 1 personImage may contain: 6 people, people smiling, people sitting, table and indoorImage may contain: 3 people, people smiling, people sitting and indoor

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme