Në Rahovec të gjitha rrugët janë kalueshme

Prishtinë | 21 Jan 2022 | 12:37 | Nga Ekonomia Online

Në Komunën e Rahovecit të gjitha rrugët janë kalueshme Komuna e Rahovecit, përkatësisht drejtoria për Shërbime Publike, përmes operatoreve të kontraktuar për mirëmbajtjen e rrugëve gjatë sezonës dimërore, ka bërë pastrimin e borës nga rrugët për të lehtësuar lëvizjen e qytetarëve.

Përparim Krasniqi, drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike ka thënë se ekipet e tre operatoreve ekonomik me të cilët kemi kontratë, me kohë kanë dal në terren dhe janë duke bërë pastrimin e borës nga rruga dhe se nga të dhënat që kemi, asnjë rrugë nuk është e bllokuar.

Të ngjashme