Nënshkruhet marrëveshja financiare mes Gecajt dhe Lladrovcit

Drenas | 09 Shk 2017 | 15:29 | Nga

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal,  Bajram Gecaj dhe Kryetari i Komunës së Drenasit,  Ramiz Lladrovci,  kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për bashkë-financimin e projektit “Asfaltimi i rrugës lokale në fshatin Godanc”.

Marrëveshja e  mirëkuptimit u nënshkrua në kuadër të mbështetjes së MAPL-së për financimin e projekteve kapitale për komunat e  Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme