Nisin punimet për rregullimin e rreth rrotullimit në qytetin e Rahovecit

Rahovec | 16 Gus 2017 | 15:50 | Nga

Në qytetin e Rahovecit, kanë nisur punimet për realizimin e një projekti të rëndësishëm për qytetarë dhe që ka të bëjë me ndërtimin e rreth rrotullimit tek vendi i quajtur “Rija”, në dalje të qytetit rrugës për fshatin Brestoc.

Qëllimi i ndërtimit të rreth rrotullimit është që të lehtësohet qarkullimi, evitimi aksidenteve dhe rritja e dukshmërisë e cila deri më tani nuk ka qenë e mjaftueshme.  Realizimi i këtij projekti është pritur mirë edhe nga ana e qytetarëve, të cilët kanë thënë se projekti është shumë i qëlluar, pasi që në mungesë të rreth rrotullimit ka pasur edhe aksidente, kurse me ndërtimin e rreth rrotullimit sigurisht që do të evitohen problemet të cilat kanë ardhur në mungesë të këtij rreth rrotullimi.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme