Polici në Suharekë, përdor telefonin derisa drejton veturën (Video)

Prishtinë | 25 Kor 2018 | 17:47 | Nga

Numri i madh i aksidenteve me fatalitet ditëve të fundit ka hapur një debat për masat ndëshkuese që duhet të merren ndaj shkelësve të rregullave të komunikacionit.

Policia e Kosovës ka shtuar pikat e kontrollit rrugor duke këshilluar dhe gjobitur qytetarët që po rrezikojnë trafikun rrugor.

Por, nuk janë vetëm qytetarët ata që po shkelin këto rregulla, edhe zyrtarë të lartë qeveritar e komunalë janë “kapur” duke vozitur në mënyrë të gabuar.

Shqetësim akoma më të madh paraqesin edhe zyrtarët policorë, kur shpesh në vend që të jenë shembull për qytetarët, ata bëjnë pikërisht të kundërtën, shkelin rregullat.

Një qytetar që ka dërguar një video në RTV Dukagjini, pretendon se një zyrtar policor po e përdor telefonin mobil, derisa po voziste veturën zyrtare.

Video, po ashtu sipas qytetarit në fjalë, është regjistruat në një rrugë në Suharekë.

Zyrtari policor në Suharekë, përdor telefonin derisa drejton veturën

Zyrtari policor në Suharekë, përdor telefonin derisa drejton veturën

Gepostet von RTV Dukagjini am Mittwoch, 25. Juli 2018

Të ngjashme