Posta dhe Komuna e Prishtinës, marrëveshje për shpërndarjen e faturave të tatimit në pronë

Prishtinë | 10 Shk 2021 | 16:08 | Nga Ekonomia Online

Ushtruesi i detyrës së kryeshefit ekzekutiv i Postës, Xhevdet Smakiqi,  ka pritur në takim nënkryetarin e Komunës së Prishtinës, Muhedin Nushin.

Në emër të menaxhmentit të Postës, Smakiqi ka falënderuar kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmetin dhe nënkryetarin, Muhedin Nushin për qasjen tejet profesionale dhe në interes të publikut karshi Postës së Kosovës.

Në këtë takim, u nënshkrua  marrëveshja për shpërndarjen e faturave të tatimit në pronë, ndërmjet Postës së Kosovës dhe Komunës së Prishtinës, si dhe u zotuan të dyja palët që edhe më tutje të thellohet bashkëpunimi i ndërsjellët.

Në fund, u.d Kryeshefi Ekzektutiv, në shenjë mirënjohje z. Muhedin Nushi i dorëzoi bllokun filatelik dhe pllaketin me pullën postare me imazhin e personalitetit të shquar shqiptar, akademikut Pajazit Nushi, ndërsa i dorëzoi edhe Mirënjohjen postmortum të koleges tonë të ndjerë, motrës së tij, Leonora Nushi, për kontributin e saj sa ishte punonjëse e Postës së Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme