Prishtina dhe USAID-i me marrëveshje për Komuna transparente

Prishtinë | 17 Maj 2017 | 13:03 | Nga

Komuna e Prishtinës  ka nënshkruar memorandum mirëkuptimin me USAID, lidhur me projektin për Komuna Transparente, Efektive dhe Llogaridhënëse (Transparent, Effective, And Accountable Municipalities – TEAM).

Për shkak të rezultateve të treguara dhe vullnetit politik për mirëqeverisje dhe llogaridhënie, komuna e Prishtinës është përzgjedhur brenda këtij projekti, dhe do të vazhdojë punën me kontraktorin e USAID-it, DAI, ashtu që të vazhdohet me transparencë, efektivitet dhe llogaridhënie në prokurim, auditim të brendshëm, menaxhim financiar, dhe menaxhim të burimeve njerëzore.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme