Problemi i parkingjeve dhe tollovitë e shkaktuara sot në rrugët e Prishtinës

Prishtinë | 09 Jan 2022 | 16:39 | Nga Ekonomia Online

Qytetarët e Prishtinës përballen shpesh herë me probleme të ndryshme, në mesin e tyre edhe ato që kanë të bëjnë me komunikacionin.

Por probleme edhe më të mëdha së fundi janë shfaqur që nga aplikimi i formës së parkingjeve si “Prishtina Parking”.

Pamundësia që të paguajnë aq sa parashihet nga kjo kompani, qytetarët kanë parkuar vend e pavend.

Një gjë të tillë e kanë bërë edhe më parë, por që së fundi problemet janë rritur sa i përket parkingjeve.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme