Publikohen emrat e përfituesve të grandëve për “Zhvillimin e ndërmarrësisë” në komunën e Rahovecit

Prishtinë | 15 Tet 2019 | 11:43 | Nga Ekonomia Online

Komuna e Rahovecit, përmes drejtorisë për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm ka publikuar thirrjen për ndarjen e skemës së grandeve  për “Zhvillimi i ndërmarrësisë në komunën e Rahovecit”, pas mbylljes së afateve për aplikim, kjo drejtori ka formuar komisionin për vlerësimin e dokumenteve të të gjithë aplikantëve.

Pas shqyrtimit dhe vlerësimin e të gjitha dokumenteve të aplikantëve, komisioni ka përgatitur raportin me emra të cilët i kanë plotësuar kushtet, bazuar në kriteret që janë vendosur nga drejtoria për Ekonomi, Zhvillim dhe Turizëm.

Raportin me detaje mund të gjeni në vegëzën: https://kk.rks-gov.net/rahovec/wp-content/uploads/sites/23/2019/10/Raporti-i-komisionit-per-shqyrtimin-dhe-vleresimin-e-kerkesave-per-ndarjen-e-skemes-se-grandeve-Zhvillimi-i-ndermarresise-ne-komunen-e-Rahovecit.pdf .

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme