Ramadani: Suhareka po rregullohet

Prishtinë | 08 Nën 2019 | 13:36 | Nga Ekonomia Online

Anëtari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Burim Ramadani Burim Ramadani ka komplimentuar kryetarin e Suharekës me fillimin e punimeve të sheshit të këtij qyteti.

Ramadani ka shkruar se kur kryhen punë të mira motimevet e ngushta është mirë të mënjanohen dhe të mbështetet puna e mirë që bëhet.

“Suhareka po rregullohet.

Kur ka investim e zhvillim, rregullim e zbukurim, motivet e ngushta është mirë të mënjanohen dhe kështu të mbështesim punën e mirë.

Kryetar Bali Muharremaj, të lumtë për sheshin që ka filluar.

Në 15 vitet e fundit, kam vizituar diku rreth 27 shtete nëpër botën perëndimore. Dhe, në to mbi 100 qytete, ndër to mbi 30 metropole.
Çdokund, bash çdokund sheshet i bëjnë qytetet. Qofshin të vogla, qofshin metropole.

Prandaj, edhe Suhareka po bëhet qytet.
Qytet i vogël, por definitivisht më i miri”.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme